הפתרון למניעת נזקים של הרעלת חומרי ניקוי.

22

אחת לתקופה אנו שומעים על תאונות שמתרחשות עקב שתיה של חומרי ניקוי.
לרוב  לצערנו אלו ילדים סקרנים המגלים מוצרי ניקיון בארונות או מקומות איחסון.
ולאחרונה שמענו גם על רשת מסעדות ידועה שהגישה לאורח כוס שתיה ובה חומרי ניקוי.
האיש אושפז ומהלך חייו שובש.
הפתרון לבעיה זו נמצא כבר בהישג יד!
הרשו לנו להציג לכם את ENOZO  המכשיר המיצר מי אוזון מיידית לפי דרישה .
מי אוזון הם בעלי כושר קטילת חידקים גבוה- 99.9% תוך 30 שניות
מי האוזון מיוצרים במיכל ממי ברז רגילים המועברים דרך אלקטרודות יהלום.
שם בתהליף אלקטרוליטי מיצרים אטומי חמצן בודדים המתחברים בשלשות ומייצרים מולקולות אוזון.
האוזון ידוע כמחמצן חזק ביותר.בעל כושר קטילה רב .
האוזון מתפרק ביולוגית –כך שלא נשארים שיירים כימיים או ביולוגים היכולים לפגוע בנו.השימושים למי אוזון רבים בבית ובשוק המוסדי
חיטוי משטחים במטבח הביתי והמוסדי.
ניתן להתיז ישירות על עוף .בשר .פירות וירקות .
המכשירים תוצרת ארצות הברית
בעלי נפח של -300 עד  400 מיליליטר
ריכוז האוזון במיהאוזון נע בין 1ל 3 PPM
תלוי בסוג המים(קשיות המים ותכולת המינרלים)
עד 600 טעינות חוזרות לסוללה במכשיר הביתי
ו5000 טעינות למכשיר המוסדי
כאן הקישור לאתר משרד הבריאות שם מוגדר האוזון כחומר חיטוי של הדור הבא-(הוא כבר כאן!)
https://easytop.co.il/wp-content/uploads/2021/10/%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%99-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9F.pdf

וזה ציטוט מאותו מקום

חומרי חיטוי – הדור הבא יש כיום נטייה להפחית את השימוש בחומרי חיטוי הלוגניים, במיוחד כלור, מכמה סיבות: כלור מגיב עם המזון: ידוע כי נוצרות תרכובות אשר עלולות להיות מסרטנות בתגובה בין כלור לבין שאריות אורגניות הנמצאות במים שבהם כלור משמש כחומר חיטוי. צבע וריח בלתי-שגרתיים עלולים להימצא במוצרי מזון כתוצאה מהשימוש בכלור או ביוד. שיקולים של שמירה על איכות הסביבה מובילים לרצון להפחית את השימוש בחומרים שאינם מתפרקים בקלות (שאינם Biodegradable ,(כגון כלור. חומצה פראצטית מסתמנת כחומר חיטוי רצוי יותר ויותר. היא בעלת ספקטרום פעילות אנטימיקרוביאלית רחב. היא יעילה גם בטמפרטורות נמוכות. היא לעתים קרובות משולבת עם מי חמצן בגלל פעילות סינרגיסטית. אוזון, המשמש חומר חיטוי למים בכמה מדינות באירופה, עשוי להפוך לחומר חיטוי לציוד ומשטחים בייצור מזון. הוא אינו יוצר תרכובות טוקסיות (כמו כלור) ובעל כושר קטילת מיקרואורגניזמים רב. אומנם, יש לפתור בעיות של יציבות באחסון, הפקה לפני השימוש וחלודה. גם חומצה פראצטית וגם אוזון מתפרקים ביולוגית.

בקרו באתר שלנו

https://www.effective-o.com/

כתבות נוספות בתחום

אנו שמחים להביא בעמוד זה מידע לתועלת הציבור. יחד עם זאת התכנים אינם מהווים עצה, המלצה או את עמדת האתר , ועל כל משתמש לבחון את המידע ולשקול איזה שימוש ראוי לעשות בו, רשימה זו אינה ממצה ואינה תחליף לייעוץ משפטי. אין באמור לגרוע מהאמור בתקנון האתר, לרבות בנוגע להגבלת אחריות. מערכת פורטל סייפטי נט עושה כמיטב יכולתה להביא בפניכם חדשות , כתבות ,מחקרים וידיעות מהארץ ומהעולם בפורטל המון אינפורמציה בתחום הבטיחות בכל הצעה בקשה רעיון נשמח באם תיצרו קשר

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בוא נשמור על קשר!

נשמח לעדכן אותך בחדשות ובהצעות האחרונות שלנו 😎

אנחנו לא שולחים ספאם! למידע נוסף ניתן לקרוא את מדיניות הפרטיות שלנו.